Πίσω από απλά πράγματα κρύβομαι, για να με βρείτε• αν δε με βρείτε, θα βρείτε τα πράγματα, θ’ αγγίξετε εκείνα που άγγιξε το χέρι μου, θα σμίξουν τα χνάρια των χεριών μας. Γιάννης Ρίτσος (το νόημα της απλότητας)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΓΚΡΑΣ είπε...

Οι τόποι που γνωρίσαμε δε χάνονται.
Κρεμιούνται στις λέξεις και τις χειρονομίες μας,αναπαύονται στο βυθό των ματιών μας.
Τα "χνάρια" ήταν από μέταλο που έκαιγε.
Κι ακούμπησε την καρδιά μας.

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Gold10

Να στηρίξουμε και τα νειάτα και μετά να πάμε για ύπνο! Η Δώρα με την παρέα της, θα σας κρατάει γερή συντροφιά! Μην αμφιβάλλετε, καθόλου!

Πρόγραμμα Μετάδοσης

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

09:00-11:00 "ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΑ ΜΙΧΑΗΛ"

Η Δώρα ήταν έξι χρονών όταν δημιούργησε την πρώτη της εφημερίδα, «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ»… οι «εκδοτικές της τάσεις» όμως συνεχίστηκαν και από τα 12 έως και τα 15 της προχώρησε στη δημιουργία της δεύτερης εφημερίδας της, με αφορμή τους Ολυμπιακούς αγώνες, τις «ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΜΑΤΙΕΣ»! Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς πως η δημοσιογραφία κυλούσε στο αίμα της και μοιραία θα εξελισσόταν στο μελλοντικό της επάγγελμα, όπως και έγινε. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εργάστηκε σε τοπικό κανάλι, εφημερίδα, ραδιόφωνο, συνεργάστηκε με εκδοτικούς οίκους στη προσπάθεια τους να δημιουργήσουν ένθετα περιοδικά, επίσης έχει δουλέψει για παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών αλλά και στο περιοδικό Yes!, το πρώτο περιοδικό σε αναγνωσιμότητα στη Κεντρική Ελλάδα, στο οποίο σήμερα είναι αρχισυντάκτρια. Μετά από ενάμιση χρόνο σε αυτό το χώρο- αν και η ίδια θεωρεί πως αυτή τη δουλειά την κάνει πάνω από 15 χρόνια καθώς, ας μη ξεχνάμε πως με τον τρόπο της πρόσφερε δημοσιογραφικό έργο από έξι χρονών- πήρε την τολμηρή απόφαση να δημιουργήσει τον GOLD ten TV-RADIO, επειδή η αγάπη της γι’αυτή τη δουλειά είναι ιερή και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, όπως λέει και η ίδια. Η Δώρα Μιχαήλ θα είναι μαζί σας καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 09:00 με 11:00, για να ρίχνετε μαζί μια «ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Στοίχημα της να σας ενημερώνει «ψυχαγωγικά», θα τα καταφέρει άραγε;;;;

11:00-12:00 GOLD10 music

12:00-14:00 "ΟΣΟ ΠΑΤΑΕΙ Η ΓΑΤΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΒΕΝΙΕΡΗ

Εγώ ο Δημήτρης Χατζηγιάννης είμαι ένα παιδί με τα γαλλικά, το πιάνο μου και τους καλούς μου τρόπους. Είμαι ένα παιδί που κάθε πεθερά θα ήθελε να τον είχε γαμπρό. Μην ξεγελιέστε όμως. Πίσω από τα πλούσια καστανόξανθα μαλλιά μου (τα ποια?) και τα γαλαζοπράσινα μάτια μου (καταπληκτικοί οι καινούριοι φακοί), κρύβεται μια προσωπικότητα που ξαφνιάζει

Από μικρός είχα βίδα με το ραδιόφωνο και το τραγούδι (όπως έχετε καταλάβει έχει φάει άπειρες εξώσεις) κ εδώ κ μερικά χρόνια εκπληρώνω το όνειρό μου (δυστυχία μας)

Θα βρίσκομαι καθημερινά, 12:00 με 14:00 , μαζί σας στη συχνότητα του GOLD ten RADIO, για να σας κάνω αυτό που ξέρω καλά…. να γελάτε και να διασκεδάζετε με παράξενα κ αστεία από όλον τον κόσμο.

Κάθε πρωί στρογγυλοκάθομαι στην καρέκλα πίσω από το μικρόφωνο και με τη βελούδινη (ανατριχιαστική) φωνή μου, θα πετώ καυστικά βέλη χιούμορ και έρωτα.

Όσοι πιστοί, προσέλθετε.

Α Και όλα αυτά μετά μουσικής και πιστέψτε με πως όχι, όχι , όχι δεν θα θέλετε να τελειώσω ποτέ!!!

14:00-16:00 "ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ" ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΨΑΡΡΟΥ

Μια εκπομπή άκρως καυστική, πιπεράτη....Τίποτα δεν αφήνουμε να πέσει κάτω....σχολιάζουμε τα πάντα και τους πάντες χωρίς κανένα φόβο και πάθος...Στο στόχαστρο γνωστοί Βολιώτες...αλλά....Μην χαίρεστε, δεν θα μείνουμε μόνο στους Βολιώτες...ΟΛΑ τα κρυφά ραντεβουδάκια, όλες οι μυστικές κουβεντούλες στο επίκεντρο της συζητήσεις μας....και φυσικά...σχολιασμός όλων των παρουσιών από την κορυφή μέχρι και τα νύχια...ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ....ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ Πάντα με τη συνοδεία GOLD μουσικής! "ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΨΑΡΡΟΥ". Καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 14:00 μέχρι και τις 16:00.....και...................ΠΡΟΣΟΧΗ.....Η Ψαρρού ΔΕΝ Ψαρώνει!!! www.gold10.gr

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΟΦΙΑ ΨΑΡΡΟΥ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: ΔΩΡΑ ΜΙΧΑΗΛ

16:00-18:00 "LET'S ROCK" ME TH ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΒΟΛΩΤΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ

Όμορφη, ροκού, με τσαμπουκά, τσαγανό και πολύ ταλέντο, θα κάνει "χρυσά" τα μεσημέρια σας, με ποπ και ροκ, ξένη και ελληνική μουσική...αν τα καταφέρει τόσο καλά όσο στις μουσικές σκηνές, νομίζω πως ο o server θα τα παίξει!!!!! Ο λόγος για τη Δέσποινα Δημητρίου. Ελπίζουμε να αγαπήσει το ραδιόφωνο όσο και τους Domino, το συγκρότημα στο οποίο τραγουδά με μεγάλη επιτυχία. Μαζί της ο φίλος αλλά και μέλος των DOMINO, Βασίλης Βολωτας..σας διαβεβαιώνω, κάθε ατάκα του και μία ρυτιδούλα, λόγω γέλιου φυσικά..αλλά χαμογελάστε γιατί χανόμαστε!!! Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από 16:00-18:00 η Δέσποινα Δημητρίου και ο Βασίλης Βολωτάς...κοντά σας για να σας απογειώσουν...ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ...

16:00-18:00 "ΣΕΡΓΙΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΑ" ΜΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ,ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σεργιανίζουμε παρέα λοιπόν με την Χριστίνα Ιωάννου με ελληνικά ακούσματα στους χώρους του έντεχνου και ροκ τραγουδιού. Σεργιανίζω θα πει χάνομαι ξεχνιέμαι και ζω. Έτσι είναι και η μουσική. Έχω ελευθερία στον τρόπο ζωής στον τρόπο σκέψης και στο τρόπο έκφρασης. Σεργιανίζω στην πόλη, σεργιανίζω στην άμμο, σεργιανίζω στις σκέψεις μου και στα όνειρα μου. Σεργιανίζω αντίθετα στο ρεύμα και με ανοιχτά τα μάτια, σεργιανίζω καταδικασμένος , σεργιανίζω χρεωμένος. Σεργιανίζω στην ποίηση, στην μουσική στην υποκριτική. Από τα ηχεία ακούγονται φωνές και από το μικρόφωνο επιθμίες. Σεργιανίζοντας παρέα με όλους εμάς συνοδοιπόρους πιστέψτε με, όλα γίνονται πιο όμορφα... γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε αδελφέ μου από τον κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να σμοίξουμε τον κόσμο.

18:00-20:00 "ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΛΑΛΟΥΜ" ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΙΚΙ

GOLD ten RADIO!!! Eίναι το δικό σου ραδιόφωνο!!!! Όλα θα τα ακούσεις εδώ, γιατί όλα παίζουν εδώ... EINAI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.!!! Καθημερινά από τις 18:00 έως και τις 20:00 θα φλερτάρουμε σε ελληνικούς και ξένους ρυθμούς , pop και dance!!!! Εύχομαι με εμένα πίσω από το μικρόφωνο και τη ρύθμιση του ήχου, εμένα τον νεαρό (δεν κρύβω χρόνια) Dj και football refersee, Stavro MiKi, να ξεσηκωθείτε! Με καλοκαιρινούς πάντα ρυθμούς, θα σας περιμένω για πολύ κουβεντούλα, χορό και έκφραση, μέσα από τη μουσική που εσείς θα έχετε επιλέξει! ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΞΕΦΡΕΝΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ! Θα είμαι πιστός καθημερινά στο ραντεβού μου, εδώ στο πρώτο διαδικτυακό ραδιόφωνο με 24 ώρες την ημέρα ζωντανού προγράμματος . Δεν με ξέρετε, θα με μάθετε, τον λόγο μου τον κρατάω και δεν ξεχνάω, εδώ ανεβάζουμε τη διάθεση στα ύψη…!

20:00-22:00 "NEXT ZONE TRAVELLERS" ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗ

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου σαν μικρό ταραξία, γεννημένος το καλοκαίρι του '79 στον πανέμορφο Βόλο, μπορώ να πω πως ο ρυθμός και η μουσική ταυτίζονταν μαζί μου. Έψαχνα πάντα ένα ραδιόφωνο με ξένο ρεπερτόριο για να το μελετήσω, να αφομοιώσω την έννοια της εκπομπής. Στα 19 μου έγινε το πρώτο βήμα αφού ξεκίνησα καθημερινό πρόγραμμα στον ΑΝΤΕΝΝΑ 4 98.00 FM όπου και παρέμεινα εκεί για 9 χρόνια περίπου. Ήτανε ίσως το μεγαλύτερο σχολείο διότι έμαθα ηχοληψία, μίξη ήχου, προγράμματα επεξεργασίας ήχου αλλά το κυριότερο ήτανε η επαφή με τον κόσμο, ένα πάθος που ακόμη και τώρα με συναρπάζει και με γοητεύει απίστευτα. Μετέπειτα η στέγη μου, μουσικά πάντα, ήτανε στον DOLCE RADIO 89.5 FM όπου και παρέμεινα 3 χρόνια περίπου έχοντας πια ωριμάσει και καταλάβει την έννοια ηλεκτρονική μουσική και ευελπιστώντας ότι θα βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για να μεγαλώσει το κοινό της πόλης και να αποδεχθεί αυτή την τόσο παρεξηγημένη, για πολλούς και για διάφορους λόγους, μουσική σκηνή. Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο σήμερα και στο GOLD TEN RADIO το πρώτο καθαρά διαδικτυακό ραδιόφωνο στην Μαγνησία και θα τα λέμε καθημερινά από τις 8 - 10 το βράδυ με την εκπομπή Next Zone Travellers. Διάθεση χορευτική αλλά κυρίως ήχους που θα ταξιδεύουν την ψυχή και το μυαλό, πολλά dj sets and guests. Stay tuned and wake up everybodyyyyyyyyyyyyyy !!!!

22:00-00:00 "ΤΟ ΛΑΪΚΟ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΩΡΑΪΤΗ

Όνομα και πράγμα…ακούς και ανεβαίνεις τόσο πολύ που νομίζεις πως κέρδισες «ΤΟ ΛΑΪΚΟ» λαχείο.

00:00-02:00 "ΑΦΡΟ-ΤΑΞΙΔΕΜΑΤΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΟΥΓΚΡΟΥ

Όταν το σώμα δεν μπορεί να ταξιδέψει και η ψυχή νιώθει απλά εγκλωβισμένη τότε συντονιστείτε στο www.gold10.gr και αφήστε τα τραγούδια να σας ταξιδέψουν... Πετάξτε με τους στίχους και αφήστε την ψυχή σας να φτάσει στα ποιό απόκρυφα μέρη, όπου ούτε το μυαλό δεν τολμάει να πάει... Εδώ μαζί κάνουμε τα δικά μας ταξίδια, αφηνόμαστε στον κόσμο των τραγουδιών και ταξιδεύουμε στον αφρό τους....Τα δικά μας ταξίδια ξεκινάνε 12 η ώρα κάθε βράδυ...Φεύγουμε από την στρατόσφαιρα της πραγματικότητας και πάμε σε μαγικά μέρη, με καράβι τα τραγούδια, καπετάνιο εμένα, ναύτες εσάς, και κουπιά τα δικά σας τραγούδια γεμίζουμε τα πανιά με αέρα και ξεκινάμε......

Καλωσορίσατε κι απόψε στο ταξίδι μας

Καλόν αέρα στα όνειρά σας, καλό αέρα στα όνειρα μας......

02:00-09:00 GOLD10 music

ΣΑΒΒΑΤΟ

10:00-13:00 "ΤΑ ΨΟΝΙΑ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΗΛΙΩΤΗ, ΚΩΣΤΑ ΞΟΥΔΗ, ΣΟΦΙΑ ΨΑΡΡΟΥ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΜΙΧΑΗΛ.

Κάθε Σάββατο από τις 10:00 μέχρι και τη 13:00 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΞΟΥΔΗΣ, Η ΣΟΦΙΑ ΨΑΡΡΟΥ ΚΑΙ Η ΔΩΡΑ ΜΙΧΑΗΛ...διεκδικούν το χρυσό καλάμι. Δεν ξέρουμε ποιος θα το κερδίσει, ένα είναι το δεδομένο, θα ξεμαλλιαστούν, θα φαγωθούν θα σκοτωθούν…. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΛΑΜΙΟΥ! Μεταξύ μας, ποιος θα το κερδίσει δεν ξέρω, αλλά ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟ!

13:00-19:00 GOLD10 music

19:00-21:00 "ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ DECK ΤΑΡΑΤΤΕ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΞΟΥΔΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ

19:00-21:00 "ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ DECK ΤΑΡΑΤΤΕ" ΜΕ ΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΞΟΥΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: